Say Building

Amsterdam Zuidwest

 / 

Say Building B - 2e verdieping - 175 m²

John M. Keynesplein 1-27

2e verdieping met een oppervlakte van 175 m²

Dit nette kantoor op de 2e verdieping is per 1 oktober 2018 beschikbaar. Op de verdieping zijn 2 vergaderruimten voor algemeen gebruik. De vergaderruimten kunnen online gereserveerd worden. De pantry en patchkast zijn voor algemeen gebruik en daarnaast is er een grote lunchtafel. De gemeenschappelijke toiletten vindt u op de gang. De huurprijzen zijn all-in, geen afrekening of verborgen kosten achteraf!

3100,-
per maand

*Aanbiedingsprijs per maand te vermeerderen met BTW inclusief servicekosten en onbeperkt gebruik gemeenschappelijke vergaderruimte. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

andere ruimtes in dit gebouw

  • Bereikbaarheid
  • Omgeving
  • Voorzieningen

Bereikbaarheid

Auto: Say Building B ligt aan de A4 en is daardoor uitstekend bereikbaar (S107 / afslag Sloten). Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Amsterdam en op de luchthaven Schiphol.
OV: Er is een bushalte op 5 minuten lopen. Tijdens de spitsuren rijdt elke 10 minuten, naast het reguliere openbaar vervoer, de gratis lijndienst Rieker Circle Line van- en naar station Henk Sneevlietweg.

Omgeving

Say Building ligt in het Rieker Business Park: een ideale plek tussen de Amsterdamse Zuidas en Schiphol en daardoor dus ook een gewilde locatie voor de zakelijke markt. Diverse grote internationale organisaties vestigden zich al in dit gebied.

Voorzieningen

Het Artemis Dutch Design Hotel en restaurant vindt u direct naast Say Building.