Say Building

Amsterdam Zuidwest

 / 

Say Building B - 3e verdieping - 243 m²

John M. Keynesplein 1-27

3e verdieping met een oppervlakte van 243 m²

Dit nette kantoor op de 3e verdieping is direct beschikbaar en is te huur tot 1 april 2021 tegen de aanbiedingsprijs van €3.000,- per maand - all in! In de kantoorunit bevindt zich een apart af te sluiten kantoor/vergaderzaal. Op de verdieping zijn 2 vergaderruimten voor algemeen gebruik. De vergaderruimten kunnen vooraf online gereserveerd worden. De pantry en patchkast zijn voor algemeen gebruik en daarnaast is er een grote lunchtafel. De gemeenschappelijke toiletten vindt u op de gang.

3.000,-
per maand

*Aanbiedingsprijs per maand te vermeerderen met BTW inclusief servicekosten en onbeperkt gebruik gemeenschappelijke vergaderruimte. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

andere ruimtes in dit gebouw

 • Say Building B
 • 2e verdieping
 • 170 m²
  • Bereikbaarheid
  • Omgeving
  • Voorzieningen

  Bereikbaarheid

  Auto: Say Building B ligt aan de A4 en is daardoor uitstekend bereikbaar (S107 / afslag Sloten). Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Amsterdam en op de luchthaven Schiphol.
  OV: Er is een bushalte op 5 minuten lopen. Tijdens de spitsuren rijdt elke 10 minuten, naast het reguliere openbaar vervoer, de gratis lijndienst Rieker Circle Line van- en naar station Henk Sneevlietweg.

  Omgeving

  Say Building ligt in het Rieker Business Park: een ideale plek tussen de Amsterdamse Zuidas en Schiphol en daardoor dus ook een gewilde locatie voor de zakelijke markt. Diverse grote internationale organisaties vestigden zich al in dit gebied.

  Voorzieningen

  Het Artemis Dutch Design Hotel en restaurant vindt u direct naast Say Building.